Hiasan Latte yang Sungguh Cools...

Kalau pergi ke kedai2 yang kelas2 macam starbucks, tgif, the cofee bean dan macam2 lagi... yang mana aku jarang sekali nak pergi.... mungkin aku rasa bukan taraf aku kot nak pergi situ... aku orang kampung ja..hehe.. sesuai minum2 kat warong2.. baru la setaraf atau pon dengan kata lain.. jimat duit.. jarang2 skali boleh kooott.....hehe.. tak lengkap kalau kita tak order minuman yang ala2 best ni.. latte.. di tambah pula hiasan2 yang cools2 lagi la semangat nak minum..

Dan bila sampai ja kat meja dengan hiasan2 latte yang super duper cool macam kat bwah nih.. sayang pon ada nak minum... memang keatif... bukan senang nak buat ni semua.. memang kena ada keseniah yang halus.. salah tuang dah tentu2 jadi menda lain..hehe.. orang futis panggil menda ni sebagai.. Latte Art.. lawa giler seh.. dan tukang yang buat hiasan ni pula dia panggil sebagai Barista.. jom tengok seni yang cools nih...



ni kalau minum ni kene tutup mata, tak sanggup tengok..hehe

kalau nak order aku pilih yang nih... tapi sayang pulak nak minum.. adeh!!


romantik tu... dok atas bumbung..


kapal layar...


peminat apple mesti pesan yang ni tiap2 kali nak minum.. maklum la serba-sebi nak apple..hehe


erk!! yang ni tak sanggup nak telan.. walaupon ada kecomelan disitu..huhu



bagi makwe.. ganti bunga ros..


warna warni...


makwe2 tengok ni abis la nih.. hari2 nak pesan..keke


sumber: sini

Comments

  1. aaaaaahhhh...comelnya dan cntiknya art ni..rase syg je nk mnom

    ReplyDelete
  2. @Maryam Fatanah... haha.. nanti kalau minum dah kurang comel..

    ReplyDelete
  3. fuyyooo!santeknya!kdg tuh tgok santek sgt nk minum pon syg..nak ja letak biar cmtuh slamanya..ngeh2!


    LATEST :
    CEMBURU MELOYAKAN HIDUP???

    ReplyDelete
  4. wah comel2nya..memang sayang nak minum ni..paling cik tom suka pokok krismas..hee

    ReplyDelete
  5. @CIK GADIS... wah selamanya tuu..keke
    jangan minum.. time nk balk je minum skali harung.. xtrase rugi sgt..haha

    ReplyDelete
  6. @CIK TOM... haha.. cik tom. buat la satu.. mana la tahu ada bakat etrpendam... leh share..keke

    ReplyDelete
  7. sangat pandai dia ubah bentuk..tapi last2 abis gak diminum..hehe

    ReplyDelete
  8. @apik pehe.. tu la.. tapi boleh la nak ambil gambar barang sekeping dua sebelum abis diminum...hehe

    ReplyDelete
  9. sangat cute..mst xleh jmpa kt msia hiasan cmni...

    ReplyDelete
  10. wah....cantiknye..syg kot nk minum..sampai ke sudahla di tengok aje..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts