Teruja dengan HTC Wildfire

Orang lain sibuk nak handphone canggih kita pon nak... padahal bukan keperluan sangat pon.. tapi alang2 dah ada peluang nih.. rembat ja lah..hehe.. ari nih da cukup dua bulan aku guna wildfire nih.. bagi aku boleh tahan la... so, meh baca aku merepek pasal HTC Wildfire nih..

Itu my Baby Wildfire.. manja ngan saya..kehkeh..
Back ground nak iphone gak.. adeh!!

Bagi aku wildfire nih cukup segala bagi peminat handphone canggih yang tak berapa mampu untuk berhabis duit kat gajet2 yang ribu riban kat pasaran a.k.a aku .. beli yang ni pon da cukup.. sebab apa.. sebab wildfire ni handphone compact... kebanyakan application yang ada kat handphone yang canggih manggih tu, dia ada.. design pon boleh tahan, ringan, skrin sesentuh die pon mantap, paparan jelas, murah, dan yang agak penting powered by Android..hehe.. macam2 aplikasi leh download.. masa beli hp ni.. keja download aplikasi ja seharian..hehe..


ni gambar yang aku ambil guna hp nih (waktu senja kat lokasi Filem Lagenda Budak Setan)..
gambar die kureng skit kalau nak dibandingkan dengan Sony ericson..
dan kalau tangan tak reti dok diam tu mmg kabur la jawabnya..


ni plak waktu malam.. ni waktu pesta belon udara kat putrajaya..

Yang paling aku suka pasal HTC wildfire ni ataupon HTC tu sendiri pasal dia punya HTC sense.. memang kreatif giler.. contohnya.. kalau handset kita ada dalam poket ataupon bag, kita memang jarang perasan, kadang2 tengok handset berapa banyak misscall daa... jadi HTC sense ni tolong kita dengan wat handset ni akan bunyi kuat kalau duduk dalam poket seluar atau bag dan bila kita keluarkan dia kan bunyi slow..hehe.. hebatkan.. dan lagi satu.. bila kita ada incoming call, ringtone akan bunyi cam biasa.. waktu kita angkat tu dia akan bunyi slow... dan kalau kita rasa taknak jawab tapi tak mau wat apa2 kat handset tu.. kita just terbalikkan ja.. terus dia senyap dan vibrate ja..hehe.. punya lah senang.. banyak lagi kelebihan HTC nih... kalau berminat nak tahu leh pegi dekat laman web dia.. laman web dia pon lain dari yang lain.. attractive gilerr.. klik sini.. dan juga sini


Setakat aku guna ni.. memang berpuas hati... banyak lagi yang aku tak tahu.. kene banyak explore lagi.. baca blog2 pasal gajet ni pon ok gak.. cepat sikit boleh tahu.. last shot pic my baby.. panas2 lagi..kehkeh..

nak sambung wat assignment jap.. adeh!!

Comments

  1. pergh..nain da pakain htc tu..mantop2..
    mahal x..? igt mau sambar jugak satu..hehe

    ReplyDelete
  2. @ctZue.. xmahal pon kalau amik dengan maxis... kira mcm separuh harga.. tp ada contract la.. 2thn.. klu xmo maxis, celcom ngan digi pon ada gak rasanya... bli r.. byk kegunaan..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts